Ingrediente
Pentru crema de branza:
250 gr ricotta
250 gr mascarpone
100 gr crema branza (eu am folosit Rama)
1 ou
2 linguri zahar
1 lingura faina
esenta vanilie
Pentru brownie:
200 gr zahar
300 gr ciocolata
200 gr unt
150 gr faina
1 lingurita praf copt
6 oua vf sare, esenta vanilieMod de preparare
Cheesecake Brownie este desertul preferat al copiilor sin Statele Unite, insa foarte rapid a devenit un desert popular si la noi, mai ales ca este foarte usor de facut. Inainte de a ne apuca de prepararea prajiturii aprindem cuptorul. Trebuie sa fie bine incins cand punem prajitura la cuptor. Adaugam toate ingredientele pentru crema de branza intr-un bol mare si mixam bine pana se omogenizeaza compozitia. Punem intr-un vas ciocolata impreuna cu untul la topit, amestecand usor. Dupa ce s-a topit toata ciocolata, luam vasul de pe foc si lasam la racit. Separat, mixam ouale cu un varf de sare, zaharul si zaharul vanilat, pana isi dubleaza volumul.Ajutandu-ne de un tel incorporam ciocolata topita cu untul si faina amestecata cu praful de copt. Tapetam o tava cu hartie de copt ( in nici un caz nu folositi tava de la cuptor pentru ca este prea mare) si punem compozitia de mai sus. Acum e momentul sa folosim si compozitia de branza. Ajutandu-ne de o lingura, punem din loc in loc si crema de branza pana terminam compozitia. Amestecam usor cu o furculita sau cu o scobitoare. Dam la cuptor, la foc mic pentru 40 min.Mod de servire
Cheesecake Brownie se taie cubulete si se serveste cu o ceasca calda de cafea sua stropit cu sirop de fructe. Reteta Cheesecake Brownie a fost propusa de Bucataria_Portocalie pe forum culinar.ro
sâmbătă, 30 martie 2013
Cheesecake Brownie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu