Ingrediente
Mousse de caise
Pralin de alune de padure si mousse de pralin
Alune caramelizate
Daquoise cu migdale si alune de padure
Biscuit cu ciocolata si alune de padureMod de preparare
Pe o tava se lipeste o foaie de acetat/sau hartie de copt cu banda adeziva. Se pune inelul detasabil (reglat la dimensiunea blaturilor) si se toarna mousse-ul de caise. Se pune cateva minute la rece, sa se intareasca usor, apoi se aseaza blatul cu ciocolata si alune, care se imbiba cu un sirop facut din sucul compotului de caise si 1 lingura lichior de caise (optional). Apoi se toarna jumatate din mousse-ul pralin, se presara alunele caramelizate tocate. Se adauga restul de mousse pralin, apoi blatul daquoise, imbibat cu un sirop facut din apa si zahar si 1 lingura rom. Se inveleste cu film alimentar si se da la rece sa se intareasca, cel putin 2 ore. Se rastoarna si se decoreaza dupa preferinta. Reteta propusa de Daneza13
sâmbătă, 30 martie 2013
Prajitura cu mousse de pralin si caise
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu