Ingrediente
5 oua
1 legatura patrunjel verde
1 conserva ton
1/2 ardei rosu (daca e mare)
1 conserva mica de porumb dulce
3 fire ceapa verde
sare, piper
maioneza dintr-un ou
1 iaurt grecesc
zeama de lamaieMod de preparare
Aceasta reteta de oua umplute cu salata de ton ne-a fost oferita de Rodiva - for the love of cakes. Este o alternativa delicioasa la reteta clasica de oua umplute.Fierbeti cele 5 oua, scurgeti-le de apa si treceti-le printr-un jet de apa rece. Curatati-le de coaja si taiati-le in jumatate.Scoateti cu grija galbenusul si amestecati-l cu patrunjelul verde tocat, conserva de ton scursa, ardeiul rosu tocat, porumbul si cu ceapa verde tocata. Sarati si piperati dupa gust.Faceti o maioneza dintr-un ou, adaugati iaurtul grecesc si zeama de lamaie dupa gust dupa care adaugati-o amestecului de galbenus.Umpleti jumatatile de oua cu acest amestec si serviti-le pe o pelicula fina din sosul de maioneza de mai sus.Mod de servire
Ouale umplute cu salata de ton sunt niste aperitive potrivite pentru orice masa de sarbatoare.
sâmbătă, 30 martie 2013
Oua umplute cu salata de ton
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu