sâmbătă, 30 martie 2013

Oua umplute cu salata de ton



  • Ingrediente

    5 oua
    1 legatura patrunjel verde
    1 conserva ton
    1/2 ardei rosu (daca e mare)
    1 conserva mica de porumb dulce
    3 fire ceapa verde
    sare, piper
    maioneza dintr-un ou
    1 iaurt grecesc
    zeama de lamaie
  • Mod de preparare

    Aceasta reteta de oua umplute cu salata de ton ne-a fost oferita de Rodiva - for the love of cakes. Este o alternativa delicioasa la reteta clasica de oua umplute.
    Fierbeti cele 5 oua, scurgeti-le de apa si treceti-le printr-un jet de apa rece. Curatati-le de coaja si taiati-le in jumatate.
    Scoateti cu grija galbenusul si amestecati-l cu patrunjelul verde tocat, conserva de ton scursa, ardeiul rosu tocat, porumbul si cu ceapa verde tocata. Sarati si piperati dupa gust.
    Faceti o maioneza dintr-un ou, adaugati iaurtul grecesc si zeama de lamaie dupa gust dupa care adaugati-o amestecului de galbenus.
    Umpleti jumatatile de oua cu acest amestec si serviti-le pe o pelicula fina din sosul de maioneza de mai sus. 
  • Mod de servire

    Ouale umplute cu salata de ton sunt niste aperitive potrivite pentru orice masa de sarbatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu