Ingrediente
400 gr biscuiti petit beurre
100 gr unt
8 linguri lapte
Pentru crema
200 gr mascarpone
200 gr crema de branza
250 ml frisca batuta
1 buc pastraie vanilie
Pentru topping
150 grame zmeura
6lg de zahar
2 lg apaMod de preparare
Biscuiti i-am bagat la robot pana sau faramitat si ii amestecam cu cele 8 linguri de lapte si untul topit.
Intr-o tava cu pereti detasabili am pus biscuiti si am nivelat usor cu dosul lingurei.
Pana vom face crema putem da la frigider tava.
Batem crema de branza cu mascarponele si zaharul pudra nu mai mult de 3 minutele, dupa care adaugam frisca batuta si pastaia de vanilie.
Punem crema rezultata peste biscuiti si dam la frigider sau la congelator insa nu mai mult de 15-20 minute, insa la frigider o putem lasa lejer peste noapte.
Intr-o craticioara am pus apa si zaharul sa dea putin in clocot dupa care am adaugat si zmeura amestecam usor sa nu se lipeasca cand e putin inchegata o dam la rece apoi o turnam peste prajiturica.Mod de servire
Eu am folosit zmeura congelata insa la fel de bine ar merge si cu aceasta minunata dulceata http://www.bunatatidinnatura.ro/products-page/dulceata/zmeura-facuta-dulceata pe care as folosi-o cu mare drag
sâmbătă, 30 martie 2013
Cheesecake cu zmeura
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu